KONTRAVISION reviews

: : Lees hier onder wat sommige klanten ervaren : :


Reviews

Ann-Interiors,  Amsterdam
Waardevolle samenwerking & fantastische resultaten

Miguel schakel ik altijd in voor mijn interieur projecten. Inmiddels hebben we een hele fijne en waardevolle samenwerking opgebouwd en kan ik altijd op hem rekenen m.b.t. het hoogwaardig afwerken van o.a. zijn behang werkzaamheden. Door zijn perfectionisme, zijn passie voor ambachtelijk werk en altijd het streven hebben om het maximale resultaat uit een project te halen, krijg ik altijd waanzinnige eind resultaten te zien. Door zijn creativiteit en oog voor detail is hij ook vaak een fijne sparringpartner voor mijn interieur projecten en denkt hij graag mee in mijn “dilemma’s” wat ik enorm waardeer. Miguel is een absolute aanrader voor een (creatief) project waar een perfecte afwerking zeer gewenst en gewaardeerd wordt.

Casper & Marelle,  Ter Hoffsteedeweg
Puur vakmanschap

Wat een passie voor dit vak heeft Miguel. Hij heeft bij ons een aantal muren met uitdagend behang behangen en heeft deze met perfectie afgeleverd! We hebben hem bij meerdere vrienden aangeraden en iedereen is vol lof over hem en zijn vakmanschap. Wij genieten nog elke dag van het mooie werk dat hij heeft afgeleverd!

Robert Jan & Esther,  Amsterdam
Voor alle wanden geldt: het ziet er waanzinnig uit!

Miguel heeft ons geholpen met verschillende behangklussen. Ook wanden waar net een onhandige hoek in zit, een koof langs loopt of waar b.v. een heel smal stripje wand langs een deurpost loopt. Voor alle wanden geldt: het ziet er waanzinnig uit! Weinig mensen werken zo netjes, vol overgave en precies. Het resultaat is een plaatje, waar we nog elke dag plezier van hebben. Bovendien merk je in gesprekken met Miguel zijn sterke gevoel voor creativiteit, waarbij opvalt hoe goed hij weet te duiden wat een kleur, stof, materiaal, vorm, ruimtegebruik etc. doet op emotioneel niveau; welk gevoel het oproept. Dat is een enorm waardevolle eigenschap!

Ds,  H
Bijzonder netjes en vriendelijk

Miquel heeft prachtig werk geleverd. Hij werkt heel nauwkeurig, geduldig en met veel oog voor detail. Alles wordt keurig netjes opgeleverd en de ruimte waarin hij heeft gewerkt, ziet er nog opgeruimder uit dan in de staat waarin hij deze aantrof. Miquel komt zijn afspraken na! Daarnaast is hij een prettige, hele vriendelijke man, die ik met een gerust hart alleen in mijn huis laat.

Review Schrijven

* Benodigde informatie
5000
Captcha Image