KONTRAVISION over Kontravision

: : Professioneel laten behangen in Amsterdam en omgeving : :


Laat het over aan een vakman

Want wat is er mooier dan een superstrak behangen muur? Netjes behangen is vakwerk. Onzichtbare naden, een print die exact doorloopt, strak afsnijden en duurzaam/effciënt omgaan met de rollen vraagt handigheid. Maar eigenlijk begint het al bij de wand. Hoe egaal is die eigenlijk? En hoe verhoudt het zicht het behang op die wand? Schijnt het door? Verdoezelt het behang kleine oneffenheden? Met mijn ervaring kan ik u daarin adviseren. Ik gun iedereen een mooi interieur!

Bijzonder behang

Of dit nu op maat- of handgemaakt behang, in beperkte oplages of van bijzonder materiaal (zoals zijde, parelmoer, goud of kristal) is, ik help u graag met advies, voorbereiding en uitvoering als het gaat om het behangen van uw wanden en deuren. Zo wordt de volledige zorg uit handen genomen.

Benieuwd geworden? Laat u inspireren door al mijn werk van behang projecten te bekijken.

Projecten bekijken


Kontravision: van multimedia tot behang

Kontravision is ontstaan uit een multidisciplinaire passie voor kunst, ambacht, techniek en design. Wat ooit begon met video editing, iets wat ik nu nog maar sporadisch doe, is gaandeweg en per toeval uitgegroeid in een passie voor wandbekleding.

Ik ben creatief en gedreven, wat zichtbaar is in elk project. Kwaliteit en maatwerk staan hoog in het vaandel.

Zo haalt u geen 'leuk muurtje' in huis om even naar te kijken, maar een wand waar u nog jaren met familie en vrienden van kunt genieten!

Kontravision is een beleving, die ik u graag mee wilt geven.

mijn foto Miguel